Internetlijnen

Connectiviteit voor al uw locaties

Diverse internetverbindingen
24 uur per dag een supersnelle internetverbinding tegen een betaalbaar, vast tarief per maand en met een pakket dat past bij de aard en omvang van uw bedrijf: dat is DSL van Netformatie in een notendop. U kunt hiermee efficiƫnt gebruik maken van de mogelijkheden die internet biedt.

Netformatie kan verbindingen leveren via de netwerken van KPN, BBned, Versatel en Ziggo. Op deze manier kunnen wij vrijwel op iedere locatie een passende verbinding leveren. Dit kan een thuiswerkverbinding zijn, maar ook een glasvezelverbinding.

Voordelen van internettoegang via Netformatie:

  • Razendsnel en onbeperkt internetten tegen een vast bedrag per maand;
  • Vaste IP-adressen, ook bij entry-level verbindingen;
  • Zeer geschikt voor VoIP;
  • Aanvullende diensten zoals VPN, firewalls, webdesign en lokale netwerksupport;
  • Volledige installatie door professionele installateurs;
  • Compleet beheer en onderhoud van uw internetverbinding zonder technische rompslomp;
  • Zeer deskundige klantenservice met directe toegang tot onze ervaren helpdeskmedewerkers.

 

Aanvullende internetdiensten van Netformatie
Netformatie legt indien gewenst de benodigde infrastructuur aan en zorgt in samenwerking met diverse partners voor onder meer het configureren van uw LAN (lokale netwerk). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om eigen servers aan te sluiten, firewalls te installeren of om door middel van een VPN te telewerken of meerdere vestigingen met elkaar te verbinden.

Desgewenst beheert Netformatie 24 uur per dag, 7 dagen per week uw internetverbinding. Onze deskundige helpdesk staat voor u klaar en draagt zorg voor alle diensten die nodig zijn voor een veilige en stabiele verbinding. Wij weten als geen ander dat uw business via internet nu eenmaal moet blijven draaien.