Virtual Private Network Oplossingen

Beveiligd werken via VPN en 2 factor authenticatie

VPN (Virtual Private Network)

Netformatie biedt VPN-netwerken aan door middel van haar eigen ontwikkelde firewalls (NetSecures). De NetSecure is een firewall als geen ander.

Het systeem biedt door het platform waar wij het op hebben gebouwd zeer veel mogelijkheden. Zo is het mogelijk om uw filialen aan elkaar te koppelen, uw gebruikers te laten inloggen via VPN-verbindingen in combinatie met 2 factor authenticatie beveiliging, monitoring, bandbreedtecontrole, etc.

Wat is VPN

VPN is een virtueel privĂ© netwerk dat over het internet communiceert. U kunt VPN zien als een beveiligde tunnel over het open (onbeveiligde) internet. Door sterke encryptie zorgt VPN ervoor dat niemand kan ‘meeluisteren’ met uw dataverkeer.

Netformatie ondersteunt bij:
– Advisering omtrent toepassingen
– Installatie en implementatie van hardware en software
– Security audits van routers en netwerken
– Beheer van routingtabellen en systeemsoftware
– Monitoring

Netformatie is specialist in het opzetten en beheren van VPN-verbindingen voor thuiswerken, tussen filialen, of koppelingen met bijvoorbeeld uw administratiekantoor.

Door middel van een VPN kunnen medewerkers op lokatie 1 (bijvoorbeeld kantoor) gebruikmaken van data op lokatie 2 (bijvoorbeeld thuis) en vice versa. Daarnaast kunnen beide groepen direct het internet op. Netformatie configureert de benodigde hardware zodanig dat uw gegevens niet door derden te zien zijn en houdt eventuele hackers of computervirussen buiten de deur.