Windows-Webhosting

Uw website in high-tech clusters

Windows webhosting

Voor uw zwaardere .NET websites bieden wij een Windows-platform aan op basis van high-availability servers. U heeft hierbij de mogelijkheid om capaciteit bij te schakelen indien u verwacht een flinke stroom bezoekers te ontvangen op bepaalde momenten.

24/7 Monitoring

Netformatie houdt uw website nauwlettend in de gaten. Wanneer wij zien dat uw site niet snel genoeg laadt ontvangt u van ons daarom automatisch het advies om capaciteit toe te voegen. Hierdoor zullen uw bezoekers altijd de beste ervaring op uw site hebben en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u klanten mist vanwege langzaam ladende pagina’s. Wij monitoren naast uw site ook uw databases en de machine waar uw site op draait om eventuele overbelasting of ruimtetekort te voorkomen.

Zware capaciteit websites

Bij Netformatie is het mogelijk om .NET of overige websites te schalen of zelfs te loadbalancen in onze cloud. Door gebruik van virtuele routers zien wij waar extra capaciteit nodig is en balanceren we uw bezoekers over meerdere webservers. Hierdoor kan Netformatie uw website in geval van bijvoorbeeld reclamecampagnes de capaciteit dermate verdelen dat elke bezoeker uw site snel in beeld krijgt.